AvMap RTK z avtomatskim krmiljenjem. Zvest kupec je zlata vreden.

Vsi kmetje želijo cenovno dostopno, zanesljivo in zelo natančno avtomatsko vodenje oz. krmiljenje traktorja. Na podjetje AvMap se lahko zanesete in uresničite vaše želje. Ustvarili smo sistem za avtomatsko vodenje AvMap z najboljšim samodejnim krmilnikom, ki je trenutno na trgu na voljo.

Zvest kupec je vreden zlata

Pietro je mladi kmet, ki skupaj z zetom vodi lepo, podedovano kmetijo. Gojijo zelenjavo, večinoma krompir. Pustil je službo v pisarni, da se je vrnil na deželo. “Nikoli se ne vrnem v pisarno. Kmetijstvo je najboljše.”zdaj pravi Pietro. Verjamemo, da lahko z uporabo tehnologij kmetovanje postane tudi bolj privlačno za mlajše kmete. Zato je ena od teh tehnologij, ki jih uporabljamo v kmetijstvu je samodejno krmiljenje.

Zakaj je samodejni krmilni sistem AvMap drugačen?

Na trgu je na voljo veliko avtomatskih krmilnih sistemov. Sistem AvMap je boljši zaradi:

  • Pionirji v GPS s 30 letno zgodovino. Italijansko podjetje AvMap je začetnik in soavtor zgodovine GPS-a. Vreden zaupanja!
  • Visoke natančnosti. FieldBee RTK sistem zagotavlja natančnost 1-2 cm. Sprejemnik AvMap je mogoče povezati z lokalnim ponudnikom NTRIP in ga je enostavno prestavljati z enega traktorja na drugega.
  • Kompenzacije terena. Samodejni krmilnik ima vgrajeno kompenzacijo nagiba, zato vam za to funkcijo ni treba doplačati. Izboljšuje natančnost, zlasti pri delu na gričevnatih poljih.
  • Deluje na katerem koli traktorju. Komplet za montažo je mogoče uporabiti na 99% modelih traktorjev, izboljšuje kakovost in natančnost sistema. Za nekatere modele zagotavljamo poseben, nastavljivi komplet.
  • Na voljo so različni načini namestitve: pripravljeni za krmiljenje, hidravlični in mehanski. Če vaš traktor ni pripravljen za upravljanje, lahko izbirate med hidravlično in mehansko namestitvijo.
  • Visoka kvaliteta. Enake komponente samodejnega krmiljenja uporabljajo Claas, Mueller-Electronics, Ag Leader, TeeJet in drugi ponudniki precizne kmetijske tehnologije.
  • Enostavne premičnosti. Dodatna pozitivna lastnost tega sistema je, da ga lahko enostavno prestavite z enega traktorja na drugega. Za vsak traktor boste morali kupiti poseben komplet (100-150 EUR), preostale dele sistema pa lahko zamenjate med traktorji. Čas, ki ga zamenjava vzame, je 2 do 3 ure.
  • Možnost nadgradnje novih funkcij, direktna povezava s kompatibilnimi stroji ali preko tehnologije ISOBUS za avtomatski nadzor sekcij, avtomatsko pletje…. Podjetje AvMap nenehno implementira novosti.
  • Ugodne cene. Kakovosten in visoko natančen RTK sistem za ugodno ceno.
  • Brezplačno posodabljanje. Vsi naši kupci so deležni rednega brezplačnega posodabljanja programske opreme.

Kaj sledi?

Podjetje izpolnjuje obljube in si močno prizadeva, da bi ustvarili izdelke, ki vam bodo dobro služili in vam prihranili denar. V navigacijski sistem za avtomatsko vodenje AvMap so integrirali najboljše avtomatske krmilnike, ki so trenutno na trgu. Zagotavljajo najvišjo natančnost z najnižjimi stroški. Cilj je narediti precizne kmetijske tehnologije še enostavnejše za uporabo.

Podjetje AvMap nenehno vlaga v razvoj novih tehnologij in tako bo tudi v prihodnje. Pri tem pa vedno poskrbi za svoje kupce, saj je večina obstoječih sistemov in naprav možno posodobiti oz. nadgraditi.